MANAGEMENT. CONCEPTE, TEHNICI, ABILITĂȚI - POPA, Mirela; LUNGESCU, Dan; SALANȚĂ, Irina (2013)
Ideea că o activitate specifică (așa cum este cea de management) să fie descrisă prin funcțiile sale este una meritorie și benefică pentru monitorizarea modului de funcționare a unei organizații, respectiv a modului de gândire, de simțire și de luare a deciziilor de către manager și echipa sa.