ELEMENTE DE MANAGEMENT FINANCIAR - ZOICAȘ-IENCIU, Adrian (2013)
Elementele de management financiar:• Obiectivul firmei și conflictele de interese dintre stakeholderi• Deciziile financiare manageriale• Coordonatele mediului de afaceri• Prognoza vânzărilor• Identificarea și analiza costurilor. Relația cost-volum-profit• Elaborarea bugetelor• Managementul capitalului de lucru• Evaluarea perfomanței financiare manageriale • Managementul capitalului permanent• Decizia financiară în operațiunile de fuziuni și achiziții• Fundamente în managementul riscului