SĂNĂTATE, BOALĂ, VINDECARE. O PERSPECTIVĂ SOCIO-CULTURALĂ - IACOB, Ionela Sorina (2014)
Volumul de faţă este primul dedicat unei teme de antropologie culturală, în subdomeniul antropologiei medicale, o ramură a studiilor cullturale pe cât de în vogă în spaţiul occidental, pe atât de slab recunoscut la noi.