DEALURILE BISTRIȚEI ȘI GURGHIULUI. Studiu geomorfologic - GÂRBACEA, Virgil (2015)
Lucrarea se înscrie într-un vast plan de cercetări inițiat de geografii din Cluj-Napoca și din alte centre, acela al cunoașterii geomorfologiei Podișului Transilvaniei și a regiunilor de tranziție între rama muntoasă.