EVALUAREA MOTIVAȚIEI ÎN ORGANIZAȚIILE SPORTIVE: STUDII ȘI CERCETĂRI - DRAGOȘ, Paul Florian (2015)
Cartea abordează modalitățile de evaluare a motivației în organizațiile sportive atât din punct de vedere teoretic cât și practic. Astfel, sunt prezentate o serie de metode și mijloace care pot fi folosite în evaluarea motivației dar și rezultatele obținute în urma aplicării a trei dintre acestea.