ANUARUL INSTITUTULUI DE STUDII ITALO-ROMÂN - ANNUARIO DELL’ISTITUTO DI STUDI ITALO-ROMENO NR. V / 2008 - MÂNDRESCU, Gheorghe (2008)
La 1 mai 2008 s-au împlinit cinci ani de la crearea Institutului nostru, prilej de bucurie, de bilanț si de lansare a unor proiecte noi spre diversificarea activității de cercetare si de subliniere a existenței noastre în viața universitară clujeană si nu numai.