TENTH ROMANIAN SYMPOSIUM ON PALAEONTOLOGY Cluj-Napoca, 16-17 October 2015, Abstracts and Field trip guide - BUCUR, Ioan; LAZĂR, Iuliana; SĂSĂRAN, Emanoil (2015)
Cartea cuprinde rezumatele lucrărilor ce vor fi susţinute la cel de-al zecelea simpozion de paleontologie, manifestare ce va avea loc în perioada 16-17 octombrie a.c., la Cluj-Napoca.