EVALUAREA INTEGRATĂ A IMPACTULUI ANTROPIC ASOCIAT EXPLOATĂRII MINIERE. - MĂCICĂȘAN, Vlad (2016)
Dezvoltarea unei metodologii de evaluare integrată a impactului asupra mediului în ariile miniere cu propunerea de soluții de reabilitare. Studiul de caz vizează perimetrul minier Aghireș, jud. Cluj.