MANAGEMENTUL CLASEI DE ELEVI. CURS UNIVERSITAR - NICULESCU, Maria (2016)
Scopul acestui curs – Managementul clasei de elevi – dedicat pregătirii manageriale pentru profesia didactică este acela de a vă oferi noi opţiuni de dezvoltare a competenţelor profesionale şi manageriale şi posibilitatea de a vă forma o concepţie proprie despre modalităţile pe care le veţi folosi în abordarea clasei de elevi, concepţie fundamentată pe îmbinarea dintre o cunoaştere ştiinţifică autentică, bazată pe experienţa cercetării educaţionaleşi experienţa voastră din această etapă de formare iniţială pe care o parcurgeţi, cu accent pe stagiile de practică pedagogică.