ANALIZA GEOGRAFICĂ A STRUCTURILOR șI PROCESELOR TERITORIALE DIN JUDEȚUL MUREȘ, DIN PERSPECTIVA PLANIFICĂRII SPAȚIALE - MAN, Titus-Cristian; BENEDEK, József. (2016)
Lucrarea se bazează pe realizarea unei documentații de amenajare a teritoriului de către un colectiv multidisciplinar.