MARKETINGUL SERVICIILOR. PARTICULARITĂŢI SPECIFICE MASS-MEDIEI ŞI DOMENIULUI CONSULTANŢEI ÎN MANAGEMENT - VUȚĂ, Daniela Roxana; MARCU, Mihaela; BĂLTEANU, Cristina (2016)
Lucrarea abordează conceptual şi practic rolul marketingului în domeniul serviciilor, evidenţiind particularităţile acestuia şi necesitatea adaptării lui la specificul sectorului terţiar. În sprijinul demersului teoretic a fost proiectată o analiză aplicativă a metodelor şi instrumentelor de marketing utilizate în mass-media şi în domeniul consultanţei în management.