FAMILIA CREȘTINĂ. FUNDAMENTE ANTROPOLOGICE, IUBIRE ȘI SEXUALITATE ÎN CELIBAT ȘI CĂSĂTORIE - DUȘE, Călin Ioan; BUZALIC, Alexandru (2016)
Volumul cuprinde comunicările susținute la simpozionulȘcoala Ardeleană (ed. a X‐a) cu tema Familia creștină,fundamente antropologice, iubire și sexualitate în celibat șicăsătorie organizat la Oradea de către Episcopia RomânăUnită cu Roma, Greco‐Catolică, de Oradea și Facultatea deTeologie Greco‐Catolică a Universității Babeș‐Bolyai înzilele de 8, 9 și 10 octombrie 2015.