TEHNICI FUNDAMENTALE DE CREAȚIE SCENICĂ - COZMA, Diana (2016)
Asumarea tehnicilor presupune experimentarea unor modalități specifice de creație. Nu tehnica în sine contează. Tehnicile de creație scenică nu sunt un scop în sine. Însă, odată aflat în posesia lor, actorul sau regizorul devine, cu adevărat, capabil să își atingă obiectivul artistic.