ARHIVELE BISTRIȚEI. FASCICULA 3. DEMOGRAFIE ȘI CONFESIUNI ÎN TRANSILVANIA - BUTA, Mircea Gelu (2016)
O parte din materialele publicate în fasciculă au fost prezentate la Seminarul Internațional de Medicină și Teologie Bistrița, 9-10 mai 2016.