NOȚIUNI PRELIMINARE ÎN STUDIUL NOULUI TESTAMENT - FER, Vasile-Doru (2017)
Lucrarea cu tematică biblică neotestamnetară abordează cadrul tematic care conține noțiuni preliminare privitoare la Studiul Noului Testament.