NECROLOGUL ÎN TRADIȚIA PATRISTICĂ A SECOLELOR IV-V. ACTUALITATEA LUI PASTORALĂ - VALICĂ, Emanuel (2017)
Lucrarea face referire la actualitatea pastorală a necrologului. Cartea e publicată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului PIMEN – Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.