„NINCS MÁS JAVAM RAJTAD KÍVÜL” (Zsolt 16,2) Bevezetés a zsoltároskönyvbe és válogatott zsoltárok értelmezése - OLÁH, Zoltán (2017)
A zsoltárok a Biblia leggyakrabban olvasott és imádkozottrésze mind a zsidók, mind a keresztények körében. Gyakrantalálunk újszövetségi szentíráskiadásokat, amelyek az újszövetségiiratok végén tartalmazzák a Pszaltériumot. Zsebkiadásban isgyakran megjelenik, amit a hívő emberek utazás közben is forgathatnak,belőlük imádkozhatnak. Ezek manapság a modernmobiltelefon-készülékek segítségével a világhálón elérhető számtalanbibliai– illetve breviárium–programjainak adják át helyüket.