INSTRUIREA ASISTATĂ DE CALCULATOR ÎN EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT ȘI KINETOTERAPIE (Managementul surselor bibliografice și colecție de aplicații necesare cadrelor didactice, antrenorilor și kinetoterapeuților) - VĂIDĂHĂZAN, Remus Cristian (2017)
Cartea de față este una tehnică construită, în special, pentru studenți, debutanți în ale predării. Ea se dorește a fi un instrument de lucru care să permită studenților să-și dezvolte competențe specifice în utilizarea tehnologiei. Totuși, conținutul cărții nu se limitează doar la activitatea studenților, ea oferind tehnici utile de lucru (cu ajutorul calculatoarelor și a telefoanelor inteligente) mai multor categorii de specialiști, atât colegilor din învățământul preuniversitar cât și colegilor din învățământul universitar.