PLANUL INTEGRAT DE DEZVOLTARE URBANĂ AL MUNICIPIULUI CAREI PENTRU PERIOADA 2014‐2020 - BENEDEK, József. (2017)
Inițiativa elaborării Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) al MunicipiuluiCarei aparține administrației publice locale și vine în contextul în care, la nivelul UniuniiEuropene, dezvoltarea urbană durabilă integrată a devenit o prioritate asumatăpolitic.