EDUCAȚIE ȘI MĂRTURISIRE. Formarea creștină a tinerilor în spiritul viu al tradiției Vol. 2 Simpozionul Internațional de Teologie, Istorie, Muzicologie și Artă - SONEA, Cristian-Sebastian; STANCIU, Vasile (2018)
Simpozionul internațional de Teologie, Istorie, Muzicologieși Artă, organizat de Facultatea de TeologieOrtodoxă, din cadrul Universităţii „Babeș‐Bolyai” aadunat în toamna anului 2016 teologi, cercetători șipersonalități ale lumii artistice sub genericul Educație șiMărturisire. Formarea creștină a tinerilor în spiritual viu alTradiției. Tema simpozionului a fost legată de Anul omagialdedicat educației creștine a tinerilor, tipografilor șiSfântului Mitropolit Martir Antim Ivireanul în PatriarhiaRomână.