Caiet suport pentru cursul și seminarul de metodologia cercetării în științele sociale - HATOS, Adrian; BUHAŞ, Raluca (2018)
Caietul suport pentru cursul și seminarul de metodologia cercetării în științele sociale esteconceput ca instrument ajutător adresat vouă, studenților, dar și celor interesați să facă primiipași în descoperirea universului complex dar fascinant al studiului metodologiei cercetării înștiințele sociale. Prin intermediul volumului de față, care vine în completarea cursului șiseminarului de Metodologia cercetării sociale urmat de voi, studenții de la specializărileSociologie, Resurse Umane și Asistență Socială din cadrul Universității din Oradea dar și altepersoane interesate de problematica metodologiei cercetării în științele sociale, veți reuși săfixați și să aprofundați cunoștințele teoretice acumulate, prin parcurgerea unor exerciții adaptatetematicilor de metodologie a cercetării.