Loyalitätswechsel und institutioneller Neuanfang. Die regionalen Deutschen Minderheiten in Rumänien 1918-1928 - STANCIU, Dana; GRÄF, Rudolf (2018)
Minorităţile regionale germane din România 1918-1928. Schimbare de loialitate şi noi structuri instituţionale