Teorie și practică în managementul serviciilor de asistență socială - CORMOȘ, Viorica‐Cristina (2019)
Volumul este rezultatul academic al conferințeiomonime, desfășurate la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, la data de 23martie 2018. El este expresia unor preocupări din ce în ce mai structurate și convingătorargumentate de reflecție teoretică și meta-teoretică atât asupra unor problemespecifice ale asistenței sociale din România de astăzi, cât și asupra ansambluluiteoriilor și practicilor asistenței sociale, constituindu-se într-o contra-demonstrațieefectivă a unei neîncrederi formulate acum câțiva ani, în capacitatea de teoretizare dindomeniul asistenței sociale, exprimate, nefericit și nedrept, de un fost ministru aleducației.