Cuvânt și imagine. Fundamente teoretice pentru o teologie a comunicării - SILADI, Paul (2019)
Lucrarea de față este un eseu teologic, alcătuit după toatenormele științifice ale unei lucrări de cercetare teologică șiinvită la o lectură în care taina cuvântului se îngemăneazăcu taina chipului lui Dumnezeu. Dacă în lucrarea misionarăcuvântul joacă un rolul unui „vehicul” prin care Dumnezeuse deschide lumii, după Paul Siladi, imaginea oferă celorcare privesc, posibilitatea se acceseze o realitate teologică,descrisă prin cuvinte și simbolizată prin imagini.