Aplicaţii biomedicale și controlul unor alimente prin GC‐MS - BLEIZIFFER, Cristina‐Ramona (2019)
Prezenta carte abordează un domeniu de interes, atât sub aspect fundamental cât și aplicativși anume, aplicații ale tehnicii GC-MS în studiul unor compuși de interes biologic,benefici pentru sănătatea umană. Astfel, această carte poate fi de un real interes atâtpentru studenții, masteranzii și doctoranzii unor discipline cum ar fi: fizică, chimie, științaalimentelor, dar și pentru publicul larg prin conținutul de informații nutriționale deactualitate pentru care există în acest moment o preocupare tot mai largă din partea consumatorilor.