Universitatea din Cluj în perioada interbelică Volumul I Înființarea și consolidarea Universității românești din Cluj între anii 1919-1939 * Facultatea de Drept - (coord. acad.) POP, Ioan-Aurel; SIMON, Simion; BOLOVAN, Ioan (2019)
Înființarea și consolidarea Universității românești din Cluj între anii 1919-1939 (Marcela Sălăgean, Valentin Şerdan Orga) * Facultatea de Drept (Florin Streteanu, Alexandru Bogdan Bud)