Educație globală în contexte pedagogice non‐formale.Global education in non‐formal educational contexts - MIERLEA, Sorin; PĂUN , Ana Cătălina; LAZĂR, Iuliana (2019)
Informațiile prezentate în această publicație completează rezultateleobținute în cadrul proiectului european ”Development education and awareness raising”(Sincerely Food) implementat, în colaborare, de către organizații neguvernamentale dinLetonia, Croația, Bulgaria, Estonia și România, sub coordonarea InstitutuluiConsumatorilor din Lituania. Prin acest studiu, autorii își propun să contribuie ladiseminarea învățării globale în termeni de educație non-formală, să promovezedezvoltarea de cunoștințe, abilități și aptitudini, pentru tranziția către modele deconsum sustenabile, contribuind, astfel, la educarea complexă a consumatorului, subdeviza dezvoltării durabile.