Educație globală în contexte pedagogice non-formale. Global Education in non-formal educational contexts - LAZĂR, Iuliana; PĂUN , Ana Cătălina; MIERLEA, Sorin (2019)
Informațiile prezentate în această lucrare completează rezultatele obținute în cadrul proiectului european ”Development education and awareness raising” (Sincerely Food) implementat, în colaborare, de către organizații neguvernamentale din Letonia, Croația, Bulgaria, Estonia și România, sub coordonarea Institutului Consumatorilor din Lituania. Prin acest studiu, autorii își propun să contribuie la diseminarea învățării globale în termeni de educație non-formală, să promoveze dezvoltarea de cunoștințe, abilități și aptitudini, pentru tranziția către modele de consum sustenabile, contribuind, astfel, la educarea complexă a consumatorului, sub deviza dezvoltării durabile.