Resursele culturale și consumul cultural în județul Bihor Analiza situației la sfârșitul anului 2019 - HATOS, Adrian (2020)
Prezenta analiză de situaţie este unul dintre documentele elaborate pentru a facilita stabilirea viziunii, misiunii şi a măsurilor cheie şi intervenţiilor care vor alcătui Strategia Culturală a Judeţului Bihor 2020-2027, document programatic strategic pentru planificarea activităţilor în domeniul cultural al Consiliului Judeţean Bihor pentru perioada luată în considerare.