Firescul sfințeniei 29 de cateheze moral-duhovnicești - VIDICAN-MANCI, Liviu (2020)
Salutăm cu multă bucurie publicarea acestui volum, pentru faptul că are darul de a completa într-o anumită măsură raftul foarte subțire al cărților dedicate catehezei în literatura românească ortodoxă. Dacă, în plan omiletic, anual apar numeroase volume de predici, slavă Domnului, în cel catehetic aparițiile sunt extrem de rare. Remarcăm, de asemenea, activitatea catehetică meritorie, bine instrumentată la nivelul Arhiepiscopiei Clujului, aspect rar, iarăși, în geografia ortodoxiei naționale.