Pași siguri în ArcGIS Desktop. ArcMap 10.x și ArcGIS Pro 2.x - HOGNOGI, Gheorghe-Gavrilă (2020)
Cele 6 materiale video - 1) Elementele componente ale unei hărți, 2) Reprezentări spațiale de date prin metoda Wurman Dots și 3) Reprezentări spațiale ale rutelor de zbor - prezintă, în oglindă, două câte două, pașii de realizare a unei hărți în două versiuni diferite a produselor GIS Desktop ale companiei ESRI (ArcGIS 10.x și ArcGIS Pro 2.x), lider în domeniul Sistemelor Informatice Geografice.