Ascultarea credinței, Volumul III, Exegeze la pericope pauline – sâmbetele perioadei Octoihului (I‐XIX) - BENEA, Nicolae Olimpiu (2020)
Apostolul de astăzi, din sâmbătă primei săptămâni dupăpraznicul Cinzecimii, ne propune pericopa apostolică din Epistolacătre Romani capitolul 1, în versetele 7-12. În cadrul pericopei vommedita asupra ocaziei scrierii acestei epistole și asupra planurilor pecare le avea Apostolul Pavel față de destinatarii creștini din Roma.