Universitatea Babeș‐Bolyai la o sută de ani. Trecut, prezent și viitor - POPESCU, Ionuț Mihai; BUZALIC, Alexandru (2020)
Prezentul volum conține lucrările simpozionlui internațional cu temaUniversitatea Babeș‐Bolyai la o sută de ani. Trecut, prezent și viitor desfășuratsub egida Școlii Ardelene la Oradea în perioada 10–13 octombrie 2019,organizat de Episcopia Română Unită cu Roma, Greco‐Catolică, de Oradeași Departamentul Oradea al Facultății de Teologie Greco‐Catolică (UBB) încolaborare cu Seminarul Teologic Sfinții Trei Ierarhi.