Reziliență și dezvoltare durabilă - ILOVAN, Oana-Ramona (2020)
Colecția Dezvoltare teritorială. Cercetări în Geografie este coordonată de conf. univ. dr. Oana‐Ramona IlovanColecția apare sub egida Centrului de Cercetare pentru Identități Teritoriale și Dezvoltare,Facultatea de Geografie, Universitatea Babeș‐Bolyai, Cluj‐Napoca