Monitorizarea principalilor agenți patogeni din plantația de viță de vie - FLOREA, Antonia Luminița (2021)
Viticultura este știința care studiază particularitățileagrobiologice ale viței de vie, în vederea satisfacerii lor, prinelaborarea și perfecționarea continuă a tehnologiilor de cultură,în scopul obținerii de recolte mari, relativ constante, de calitatesuperioară și eficiente în același timp (Nastasia Pop, 2010).