Politică și Televiziune Dezbaterile finale televizate ale campaniilor prezidențiale din România (1990‐2014) - TROFIN, Constantin (2021)
A devenit un loc comun să spui că „o imagine spune câto mie de cuvinte”. Dar ce poți să spui despre o carte care, în miide cuvinte, vorbește despre imaginile care spun, fiecare înparte, câte o mie de cuvinte? Și care, în aceleași cuvinte, redăimaginea a 25 de ani de istorie? Vorbind despre două domeniicare se sprijină solid, la rândul lor, pe cuvânt și imagine – întoate sensurile pe care le putem asocia acestor termeni?Cartea lui Constantin Trofin este greu de încadrat întrun„gen” anume, pentru că ne poartă, generos, firesc, prinregistre diverse.