Relieful. Resursă pentru dezvoltare - ILOVAN, Oana-Ramona (2021)
Rolul reliefului ca resursă pentru dezvoltare durabilă nu poate fisubestimat. Procesele teritoriale care depind de relief, fie princondiționările pe care acesta le impune, fie prin potențialul său, suntmultiple. În acest volum colectiv, autorii vă propun câteva studii decaz pe tema reliefului ca resursă pentru dezvoltarea locală, regionalăși națională.