Elaborarea și managementul proiectelor educaționale - POP, Claudia Florina (2021)
Colecția Paedagogia este coordonată de Mușata Bocoș. Lucrarea de față abordează elementele constitutive ale proiectelor,încercând să ofere informațiile cele mai utile și să dezvolte competențe înproiectarea, derularea și evaluarea proiectelor educaționale. Astfel, cursulse constituie într‐o introducere în cultura managementului prin proiect,ca instrument util de abordare a activităților formative din domeniuleducației.