Antreprenoriat și inovare în industriile culturale - MARINOVA, Elena (2021)
Cultura este echivalentul vieții spirituale a unei comunități, un sistem de bunuri, serviciiși experiențe recunoscute ca valoroase, create în mediul instituțional aferent ori ca proiecteindividuale (Cîntec, 2010).Bunurile și serviciile culturale sunt caracterizate, în primul rând, prin natura lor simbolică,element care le diferențiază fundamental de bunurile materiale și prin nivelulridicat de valoarea estetică.