Clash‐ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice. Demitizarea trădării 1 - BODEA, Gabriela (2021)
Azi, inovația surclasează aproape tot ce presupune cotidianul,iar inteligența artificială domină deja acest secol. Microchip-urile facparte din toate tipurile de puzzle care contează în configurația puteriieconomice pe plan mondial. Ele structurează elemente care înglobează,deopotrivă, cel puțin patru cadrane ale realității: știință, precizieguvernată de minimalism dimensional, creativitate și avangardism.Stindardele globale ale performanței tehnice beneficiază deavantajele sofisticatelor chip-uri, din care pot fi extrase informații nebănuite(folositoare și periculoase deopotrivă).Însuși omul poartă însemneale unei adevărate ideologii, care promovează conceptul „optimizării”fizice și intelectuale, prin intermediul noilor tehnologii.