Antreprenoriat și inovare - CRIȘAN, Emil; MIHĂILĂ, Alin (2021)
De-a lungul globului, antreprenorii modelează mediul de afaceri, iar propriile firme joacă un rol decisiv înasigurarea vitalităţii economiei globale. Interesul pentru antreprenoriat nu a fost niciodată atât de mare. Viitorulactivităţii antreprenoriale se prezintă a fi promiţător, atât în lume, cât și în România. În România, educațiaantreprenorială a tinerilor devine o necesitate stringentă, iar responsabilitatea organizării acesteia revine în măsurătot mai mare universităților.