Un an de studenție în pandemie - NADOLU, Bogdan (2021)
După 18 luni de Covid19 orice referire la acest subiect paremai mult decât sâcâitoare. Vaccin, măști, distanțare, cazuri,decese, carantină, suspendare, zona roșie, ATI, conspirație șiîncă o mulțime de noțiuni adiacente se rostogolesc continuuîntr-un cotidian tot mai sumbru și mai pesimist, marcat de oașteptare deja obositoare. O așteptare pentru ieșirea laliman, pentru găsirea unui leac potrivit sau, de ce nu, pentrudispariția cu totul a acestui virus pătimaș. Adică o așteptarepentru întoarcerea la cum era înainte. Google-ul indexeazăîn septembrie 2021 nu mai puțin de 3,8 miliarde de paginiweb conținând expresia „Covid”. E deja prea mult.