Jocul ca instrument pedagogic în arta actorului Volumul I Structura jocului - BĂLAN, Vlad (2022)
Această cercetare își propune să studieze jocul cainstrument principal de cunoaștere în psihopedagogia arteiactorului. Lucrarea își propune să analizeze structura joculuide actorie, formularea regulilor și a scopurilor pe care lepropune acesta în încercarea de a crea un instrumentar destructuri de jocuri generatoare de creație derivate din jocuriledeja existente, bazate pe obiectivele urmărite de metodologiaUniversității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică„I.L. Caragiale”.