Tehnici promoționale. Studii de caz - NECHITA, Florin (2022)
De fapt, brandurile şi procesul de branding sunt evocate întoate capitolele. De ce? Pentru că în marea majoritate a situaţiilor decomunicare promoţională creşterea brandurilor şi întărireaconexiunilor raţionale şi emoţionale cu consumatorii reprezintăobiective principale ale acestei activităţi, excepţie fiind situaţiile dincategoria promovării vânzărilor sau când companiile au obiective petermen scurt determinate de contexte specifice în care fluxul denumerar sau diminuarea influenţei unei campanii derulate unuicompetitor direct să fie mai importante la un moment dat.