Media în era digitală. Oportunități și inovații - ABRUDAN, Elena (2022)
Volumul Media în era digitală. Oportunități și inovații cuprinde studiiși eseuri ce vizează reproiectarea, reînnoirea jurnalismului și a comunicăriiîn acord cu noile condiții și provocări care apar în această perioadă. Acestetexte reprezintă răspunsul oferit de cercetătorii din cadrul Centrului MediaUBB și al Centrului de cercetare a sistemelor și limbajelor media, la propunereade a reflecta la căile de evoluție a jurnalismului și a comunicării în eradigitală.