Doxologia în tradiția muzicală româneacă - PĂDUREAN, Florian Mircea (2022)
Lucrarea de față își propune realizarea primilor pași în redescoperirea, ordonarea, promovareași analizarea științifică a Doxologiei Mari prezentă în bogatul fond de manuscrise și cărți în limbaromână.