Limba coreeană pentru începători 한국어 초급학습자 - KIM, Huntae (2022)
Acest manual a fost creat atât pentru studenți, cât și persoane obișnuite de toate vârstele caredoresc să învețe limba coreeană. Mai specific, acesta a fost creat pentru persoanele care vor să învețelimba coreeană de la un nivel începător cu ajutorul cursului facultativ desfășurat în cadrul universitățiiBabeș-Bolyai. Această carte este, de asemenea, primul manual coreean făcut pentru studenții românicare studiază limba și cultura coreeană într-o universitate din România. În această carte sunt comparatecaracteristicile specifice ale limbii coreene cu caracteristicile specifice ale limbii române, iar toateinformațiile legate de limba sau cultura coreeană sunt explicate în limba română. Manualul vizeazăatât studenții, cât și persoanele obișnuite, ajutând orice categorie de vârstă să înțeleagă cultura coreeană,să-și păstreze interesul pentru această cultură și totodată să-și dezvolte aria de interes.