Program pedagogic de optimizare a stilurilor manageriale ale profesorilor şi ameliorare a climatului clasei de elevi - HERMAN, Ramona Iulia (2022)
Cumpărați cartea în format tipărit.Întrebarea cum poate fi realizată şi menţinută ordinea în cadrul activităţii didactice sau cum poate fi oferit elevilor un mediu de învăţare fără perturbaţii şi deviaţii, preocupă atât specialiştii în domeniu cât şi pe cei care se iniţiază pentru a deveni cadre didactice.