Introducere în supervizare. Suport de curs universitar - RUNCAN, Patricia (2022)
Introducere în supervizare. Suport de curs universitar aduce înatenția studenților – viitori asistenți sociali, educatori, psihologi,manageri, medici, teologi etc. – câteva concepte noi pentru spațiulcultural românesc, dar bine cunoscute și utilizate în țările cu tradiție înasistența socială, management, sănătate etc.: supervizare (împreună cu asuperviza, supervizat, supervizare), mentorat (și mentor, mentorare, mentorat),coaching (și coach). Noutatea acestor concepte este evidențiată de faptul cădicționarele de limbă română nu le‐au înregistrat cu sensurile pe care leau în asistența socială, de exemplu, deoarece încă nu s‐a scurs perioadade timp necesară pentru a le putea considera asimilate în limba română.