Sunetul și muzica originală în filmele sfârșitului de mileniu II, început de mileniu III - NANU, Florian (2022)
Am fost norocos să pot vedea cum un mileniu se termină și unalt mileniu începe. Cartea aceasta reprezintă o lucrare de doctorat careconține lucruri la care m-am gândit de mulți ani fără să știu că o sărealizez o lucrare de doctorat vreodată. Fac parte dintre puținii oamenidin sunet și muzică care au mai rămas și care la începutul anilor ’70citeau despre audio, sunet și echipamente muzicale profesionale înreviste și prospecte/documentații pe hârtie. Citeam absolut tot cegăseam și păstram tot ceea ce puteam păstra. Nu exista internet. Eraualte vremuri. Dar cât de interesante... Nu știam pe atunci că priveam oistorie a sunetului și muzicii în fiecare zi.